Glömt lösenordet? Klicka här.

Information

08. november 2021

Märket Design from Finland till Merivaara

Under åren har Merivaara ofta fått erkännanden för sin design och kvalitet. Det senaste beviset på detta är märket Design from Finland. Produkterna och tjänsterna som får märket är designade för att vara professionella, användarvänliga och hållbara.

 

 

Märket Design from Finland till Merivaara ger användare i Finland och utomlands bevis på finsk designexpertis. Väldesignade produkter och tjänster är bättre att använda, och användarna finner dem mer önskvärda. Märket Design from Finland kan delas ut till en produkt eller tjänst som formgetts i Finland, förutsatt att företaget har uppvisats investera i finsk design.

VD på Merivaara, Juha Taimisto: ”Tillverkning i Finland och investeringar i intuitiv design har fungerat som hörnstenen i Merivaara från början. Nu när Merivaara precis fyllt 120 år, är jag därför glad att Förbundet för Finländskt Arbete tilldelat oss märket Design from Finland som ett erkännande för det arbete som grundaren av Merivaara, Juho Merivaara, redan startade för 120 år sedan. Hans motto: "Alla produkter som lämnar Merivaaras fabrik måste vara av hög kvalitet", är också vår riktlinje för framtiden när vi använder märket Design from Finland i våra produkter och lösningar i många år framöver. "

Om Merivaara

Idag är Merivaara gruppen föregångare inom intuitiv hälsoteknologi och industridesign. De fokuserar på lösningar som stöder funktioner i operationssalar. Merivaaras operationsbord, operationslampor, OpenOR™-integrationssystem och tjänster förbättrar patientsäkerheten och ökar kvaliteten och effektiviteten hos kirurgiska ingrepp på världens ledande sjukhus.

Under vår historia har Merivaaras produkter och lösningar vunnit flera utmärkelser. Utöver Design from Finland är de senaste utmärkelserna Red Dot Award och Fennia Prize Grand Prix för Q-Flow™ operationsbelysning 2017 och Fennia Prize Honorable Mention for Smarter Practico™ operationsbord 2020.

För mer information, kontakta Merivaaras marknadsavdelning:

marketing@merivaara.com eller besök www.merivaara.se

Relaterade produkter